Wedstrijd Creatieve winkel van het jaar 2015

Creatief Netwerk heeft voor de derde keer een wedstrijd uitgeschreven voor winkels op het gebied van de creatieve hobby. Zij strijden om de titel "Creatieve Winkel van het jaar 2015". 

De WINNAARS van 2015 zijn:

BERTUS WORKEL - ENSCHEDE  in de categorie HOBBY

JURYRAPPORT:
Het toonbeeld van een prima doordacht concept in alle facetten. Dat begint uiteraard met een breed en goed aanbod, wat fraai aan bezoekers in de winkel in Enschede wordt getoond. Als daarnaast ook de vele details goed zijn ingericht, van het kassasysteem met achterliggende database tot flyerende studenten op straat, dan heb je het goed begrepen.
Uiteindelijk draait het bij Bertus Workel om reuring in de zaak, om traffic, waarbij het personeel de bezoeker helpt bij diens creatieve hobby. Is het Carnaval, dan zijn er pakken te koop. Koningsdag? Alles voor een uitbundige Oranje-dag.
Als genomineerde heeft deze winkel veel publiciteit gevraagd en gekregen. Een serieuze winnaar van 2015!

ZOMER & ZO - 't BRAAIWINKELTJE - Veendam in de categorie WOL EN HANDWERKEN.

JURYRAPPORT:
Het winkelcentrum van Veendam wordt opgelicht door vrolijke gebreide items – een fiets en gebreide boompjes – voor de deur van ’t Braaiwinkeltje.
Eenmaal binnen zet dit vrolijke breigevoel door in de vorm van mooie wolmerken en ook met een gewaagder assortiment aan speciaal wol. Alles wordt uit de kast getrokken door het bevlogen team vol expertise om creatievelingen verder te inspireren bij hun hobby. Naast workshops in de winkel en deelname aan speciale breiprojecten, gebeurt dit via Social Media als Facebook en YouTube.
Ook de nominatie is flink uitgedragen, onder meer via deelname aan beurzen en promotie van de hobby via lokale tv. Dit mooie concept verdient terecht de prijs van creatieve winkel van het jaar 2015.


De prijsuitreiking vond plaats op 2 maart 2015 tijdens de Vakbeurs KreavaK in de EXPOHAL te Houten.

De genomineerde winkels waren:
in de categorie Hobby:

in de categorie Wol en Handwerken: